loading spinner
airasia, aplikasi terhebat dari serantau Asean

airasia, aplikasi terhebat dari serantau Asean

Memperkenalkan aplikasi percutian dan gaya hidup mudah alih yang serba lengkap untuk anda. Tidak kira sama ada anda ingin menempah penerbangan, hotel, pakej percutian dan aktiviti, membeli-belah produk berjenama, atau sekadar mahu mencari promosi yang terbaik, aplikasi mudah alih airasia akan memudahkannya untuk anda!

https://a.staticaa.com/images/logo/app-store-badge.png
https://a.staticaa.com/images/logo/app-store-badge.png
https://a.staticaa.com/images/logo/huawei-app-gallery-badge.png
airasia, aplikasi terhebat dari serantau Asean
Platform beli-belah serba lengkap yang menawarkan pelbagai promosi percutian dan gaya hidup
Dari pakej percutian di destinasi percutian luar negara sehingga pemeriksaan kesihatan di dalam negara, anda boleh merancang percutian dan dalam masa yang sama, menguruskan perkara yang lain — semua ini boleh dilakukan dari keselesaan rumah anda.
Lebih banyak anda berbelanja, lebih jimat
Dapatkan pelbagai promosi terkini untuk penerbangan, hotel, pakej percutian, aktiviti dan banyak lagi di aplikasi. Sekiranya anda adalah Ahli BIG, anda akan mendapat mata ganjaran yang boleh digunakan pada masa akan datang!
Uruskan perjalanan anda dengan mudah di mana saja anda berada
Urus tempahan dan pratempah bagasi, hidangan, tempat duduk dan insurans anda. Bukan itu saja, anda juga boleh mendaftar masuk dan mengakses E-Pas Masuk anda pada bila-bila masa!
Terokai aplikasi lebih mendalam dengan ciri-ciri eksklusifnya
Cuba permainan yang disediakan, sertai komuniti dan saluran kegemaran anda, dan berkongsi pelbagai kisah dengan mereka yang mempunyai minat yang sama!
Nikmati Lebih Banyak Manfaat Sebagai Ahli BIG

Nikmati Lebih Banyak Manfaat Sebagai Ahli BIG

Selepas memuat turun aplikasi dan mendaftar sebagai Ahli BIG, anda akan mendapat mengakses diskaun eksklusif untuk ahli dan mengumpulkan Mata Ganjaran BIG dengan setiap transaksi yang dibuat. Menariknya, anda boleh memilih untuk membuat bayaran menggunakan semua atau hanya sebahagian daripada Mata Ganjaran BIG anda — ini bermakna anda boleh menikmati promosi yang terbaik dan berjimat dalam masa yang sama! Ada pelbagai cara untuk anda mendapatkan lebih banyak Mata Ganjaran BIG daripada rakan kongsi kami. Ketahui lebih lanjut di sini.

Berhubung dengan Rakan Pengembara

Kami tahu, menjadi sebahagian daripada komuniti boleh membuatkan pengalaman perjalanan anda lebih menyeronokkan. Sebab itulah kami menjadikannya lebih mudah di aplikasi mudah alih airasia! Komuniti kami terdiri daripada pencinta alam semula jadi hinggalah pengembara kota. Jadi, pastinya banyak yang boleh dibualkan bersama mereka yang lain seperti terumbu karang di Taman Negara Tunku Abdul Rahman atau hotel yang terbaik di Bangkok. Selain itu, anda juga boleh mendapatkan maklumat terkini mengenai penerbangan anda yang seterusnya.

Berhubung dengan Rakan Pengembara
Ketahui Tentang Promosi Yang Akan Datang

Ketahui Tentang Promosi Yang Akan Datang

Dengan ciri Connect dalam aplikasi, anda boleh mengikut saluran kegemaran dan menerima berita terkini mengenai perjalanan yang akan datang dan promosi gaya hidup yang ditawarkan oleh pelbagai LOB kami. Dapatkan pemberitahuan mengenai kombo SNAP (penerbangan dan hotel), Unlimited Deals — promosi harian untuk perkhidmatan seperti Makanan dan Minuman, kecantikan dan kesihatan — serta banyak lagi. Kami juga mempunyai saluran bantuan yang menyediakan berita terkini berkaitan perjalanan dan maklumat mengenai prosedur penukaran penerbangan.

Aplikasi Beli-belah untuk Perjalanan dan Gaya Hidup

Aplikasi airasia versi terbaharu ini memudahkan anda menempah penerbangan, hotel, pakej, aktiviti, produk bebas cukai dan bermacam-macam promosi untuk perjalanan serta gaya hidup. Dapatkan berita terkini berkaitan penerbangan tepat

Read More...

Nikmati Keistimewaan Ahli BIG

Muat turun aplikasi dan daftar sebagai Ahli BIG bagi menikmati diskaun untuk ahli. Kumpulkan Mata Ganjaran BIG dengan setiap transaksi untuk Penerbangan, aktiviti dan promosi harian.

Berhubung dengan Rakan Pengembara

Melalui ciri Connect, anda boleh menyertai komuniti kegemaran anda dan mendapatkan inspirasi daripada kisah rakan-rakan pengembara yang lain.

Dapatkan berita dan promosi terkini kami

Sertai saluran OurChat kami dan dapatkan berita terkini mengenai promosi perjalanan dan gaya hidup yang akan datang yang eksklusif. Sertai komuniti penerbangan dengan nombor tempahan sedia ada dan ketahui tentang promosi eksklusif yang ditawarkan oleh airasia untuk penerbangan anda yang seterusnya.

Perjalanan kini menjadi lebih mudah

Selepas memuat turun aplikasi mudah alih airasia dan melayari laman utama, anda boleh mencari dan menempah penerbangan, hotel (kami mempunyai lebih daripada 500,000 pilihan penginapan di seluruh dunia), pakej percutian dan aktiviti pada harga diskaun dengan mudah. Tidak kira sama ada perkhidmatan pengangkutan peribadi dari lapangan terbang ke resort, tiket taman tema atau merasai pengalaman belayar sambil menikmati panorama matahari terbenam, anda tidak perlu berbelanja besar untuk menikmati percutian yang menakjubkan!

Beli-belah di mana saja anda berada...atau dari rumah anda

Lihat dan beli pelbagai produk, daripada aksesori kamera hinggalah wangian (anda juga akan dapat menikmati diskaun hebat untuk barangan bebas cukai). Yang paling menarik, anda boleh memilih sama ada mahu barangan tersebut dihantar kepada anda di dalam pesawat atau ke rumah anda! Tak perlu lagi bersesak di jalan raya atau menunggu lama; anda kini boleh membeli-belah melalui aplikasi tanpa perlu ke kedai! Dijamin 100% tulen.

Gaya Hidup yang Lebih Mudah dan Pantas

Dengan aplikasi mudah alih airasia, anda boleh mendapatkan akses penuh ke semua Line of Businesses (LOB) kami di laman utama yang dapat memenuhi setiap keperluan dan keinginan anda! Kehabisan bahan makanan? airasia fresh menawarkan makanan segar, makanan sejuk beku, dan barangan keperluan harian dengan perkhidmatan penghantaran yang pantas. Sedang mencari rawatan perubatan? airasia health menghubungkan anda dengan pakar penjagaan kesihatan daripada institusi perubatan yang diiktiraf. Ingin membantu mereka yang kurang bernasib baik? Dengan IKHLAS, anda boleh memberikan sumbangan secara dalam talian kepada anak-anak yatim dan juga dapur umum.

Imbas untuk memuat turun Aplikasi airasia

Dapatkan akses untuk promosi eksklusif, urus tempahan perjalanan anda dan banyak lagi.

Read Less...

Testimonial Pelanggan

Syarikat penerbangan hebat dengan aplikasi hebat!
"Aplikasi ini membuatkan semuanya menjadi mudah dan apa yang mengejutkan saya, airasia adalah syarikat penerbangan yang bagus!"
Shizzle the guzzle
12/26/2018
Pengalaman menggunakan aplikasi airasia
"Ini adalah kali pertama saya menggunakannya dan ia adalah pengalaman yang hebat! Terima kasih pasukan AA."
Mahjongkaki
09/04/2018
Syarikat penerbangan tambang rendah alternatif yang bagus
"Pesawat mereka bersih dan perkhidmatan mereka adalah lebih baik berbanding syarikat penerbangan tambang rendah yang lain. Juga lebih mudah."
Evelynp
06/04/2018
Aplikasi mesra pengguna
"Tidak susah - aplikasi ini mudah untuk digunakan."
Kiran Rallabandi
01/29/2018
Muat turun aplikasi percutian dan gaya hidup yang terbaik di sini

Muat turun aplikasi percutian dan gaya hidup yang terbaik di sini

Terokalah sejauh mungkin. Beranikan diri untuk mencuba sesuatu yang baharu. Seribu satu peluang menanti di aplikasi mudah alih airasia!

Muat turun aplikasi percutian dan gaya hidup yang terbaik di sini