logo

Skip to content

Skip to footer

  • Explore

  • My Bookings

  • Check-in

  • Flight Status

  • Support

  • Settings

  • Malaysia - English

  • $ US Dollar

logo


Promosi AirAsia FREE SEAT di Malaysia

Mulakan carian anda untuk promosi airasia yang terbagus, tawaran AirAsia dan diskaun airasia untuk 2024 hanya di airasia.com! Promosi 2023 airasia menawarkan anda senarai barangan dan perkhidmatan termasuk penerbangan, hotel, perkhidmatan penghantaran, belian di atas talian dan pendidikan. Ini semestinya salah satu platform pelancongan dan gaya hidup atas talian yag terbaik. Nikmatilah pengalaman membeli-belah yang menakjubkan di laman sesawang resmi dan applikasi mudah alih airasia! Halaman promosi airasia di laman sesawang AirAsia dan airasia Super App dipenuhi dengan tawaran yang terbaik, promosi untuk baucar dan kod kupon airasia yang memudahkan anda merebut harga termurah unuk tiket penerbangan. Nantikan juga jualan airasia yang menawarkan tempat duduk percuma dalam penerbangan airasia. Terbang dari Kuala Lumpur atau bandar-bandar utama di Asia Tenggara ke destinasi-destinasi seluruh dunia dengan harga tiket penerbangan yang tidak mungkin terdapat di mana-mana jua! Sebagai sebuah agensi pelancongan dalam talian (Online Travel Agency - OTA), airasia.com membawakan anda pilihan tawaran penerbangan daripada lebih 700 syarikat penerbangan domestik dan antarabangsa. Ini ditambah pula dengan penerbangan yang dikendalikan oleh AirAsia yang memudahkan anda melawat seluruh pelosok dunia. Dengan adanya kemudahan jualan airasia dan kod tawaran khas untuk tetamu, kini masanya untuk anda menggunakan tawaran hebat ini untuk menempah tiket penerbangan yang murah. Tambang murah airasia sememangnya membolehkan semua orang melancong dan menikmati dunia ini tanpa bergolak-gadai. Laman tempahan promosi tiket di sesawang airasia dan super app menemukan anda dengan tawaran yang terbaik untuk penerbangan dan lain-lain produk dan perkhidmatan. Lengkapkan pengalaman membeli-belah anda di airasia dengan pelbagai kod promosi dan diskaun daripada airasia. Ini termasuk tempahan murah bilik hotel dan tempahan teksi dalam talian dari lapangan terbang ke destinasi anda. Anda juga boleh menempah makanan di airasia food atau, membeli barangan bebas-cukai dalam talian dan menerimanya di lapangan terbang atau di alamat rumah atau hotel. Semuanya dengan kadar yang rendah yang pasti akan membuat anda teruja! Kesemua tawaran eksklusif di Promosi airasia 2023 ini hanya terdapat di laman airasia dan super app. Langganilah segera sebagai ahli airasia Rewards dan nikmati tawaran khas ini yang turut menawarkan mata ganjaran airasia Points. Anda boleh menebus mata ganjaran ini untuk penerbangan dan lain-lain produk dan pekrhidmatan yang tersedia di laman airasia dan super app.


FAQ

Apakah promosi AirAsia yang berlangsung sekarang?

Pada lazimnya, promosi ini termasuk baucar, diskaun, tawaran dan kod promo untuk pelbagai produk dan perkhidmatan AirAsia seperti airasia Flights, airasia Hotels, airasia Food, airasia Health, airasia Money.

Apakah promosi AirAsia untuk 2024?

Kesemua promosi untuk 2024 tertera pada laman ini. Silih pilih dengan memetik pautan berkenaan untuk menikmati tawaran terbaik untuk tiket penerbangan atau melawati laman untuk tawaran hebat bagi bilik hotel, diskaun belian makanan, barangan runcit, barang bebas-cukai dan banyak lagi. Harga termurah menanti anda!

Bagaimana saya boleh mendapatkan maklumat terkini untuk AirAsia BIG Sale, AirAsia Super Sale, tawaran hebat, diskaun dan promosi?

Anda hanya perlu membuka akaun di AirAsia secara percuma. Ini membolehkan anda menerima berita terkini setiap minggu berserta tawaran dan jemputan khas email untuk julan dan promosi sebelum ianya dimaklumkan kepada orang ramai.

Bagaimana caranya untuk menggunakan Kod Promo AirAsia?

Gunakan kod promo dengan mengisikannya dalam petak di sebelah produk yang ingin dibeli / ditempah. Anda juga boleh menggunakannya dalam petak kod promo di laman bayaran.

Adakah terdapat had kepada jumlah promosi AirAsia yang boleh saya gunakan?

Jika anda menggunakan promosi untuk belian produk AirAsia yang berbeza, anda tidak dihadkan selain apa yang tercatit dalam terma dan syarat. Namum penggunaan promosi berulang-kali untuk pembelian produk yang sama tidak mungkin kecuali dibenarkan secara jelas.

Bolehkah saya mendapatkan bayaran balik untuk produk AirAsia (tiket penerbangan, hotel dll) yang dibeli menggunakan kod promo AirAsia, baucar atau diskaun?

Pada lazimnya, produk AirAsia yang dibeli tidak boelh dikembalikan melainkan kes-kes tertentu (seperti gangguan bekalan dari pihak AirAsia dll). Jika terdapat sebarang masalah berkaitan kod promo AirAsia, sila hubungi pihak kami untuk bantuan.

Kenapa kadang-kadang kod promo AirAsia, baucar dan diskaun tidak dapat digunakan?

Ini mungkin terjadi kerana masalah salah ejaan, tarikh luput, had penggunaan (siapa cepat, dia dapat), isu teknikal dan sebagainya. Sila hubungi pihak kami di sini untuk bantuan.

Siapakah yang boleh membantu jika saya menghadapi sebarang masalah mengenai promosi AirAsia.

Sila layari laman bantuan kami di sini untuk sebarang pertanyaan mengenai masalah promosi AirAsia.

airasia.com logo

Download the best travel and lifestyle app here

Go further. Be more adventurous. A world of opportunities awaits within the airasia.com mobile app!